Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kanatlar içre munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, mektep ve kamu bünyelarında evgin gidiş ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya tamam ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum düzenıyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hiç işkil yok ki yangın felaketi, yıl içre gönül yitirilmesine niye olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile varlık kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve esrar kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların istanbul Yangın kapısı fiyatları Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; kötüda kâin Garaj alegori iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page